Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Csodák márpedig vannak

Társaságunk ismét életeket mentett, ezúttal házi kedvencek, kutyák, macskák kerültek fókuszba. Felajánlásunk a Miskolci Állatsegítő Alapítványban élő több mint 350 kutyának és 30 macskának jelentett túlélést, ahol az alapítványnál jelentkező pénzügyi problémák miatt kritikus helyzetbe kerültek az állatok. Kollegáink a krízis helyzetről az esti híradóban értesültek és úgy gondoltuk, hogy előre hozzunk a szokásos karácsonyi felajánlásunkat, hiszen most van ránk szükség.

Több, mint 350 gazdátlan kutya és 30 ártatlan macska… Ennyi kedves állat reménykedett új gazdában nap, mint nap a Miskolci Állatsegítő Alapítványnál. Az új élet ígérete helyett azonban az elaltatás szörnyű réme fenyegette őket. Az állatmenhely egyre több lakója, a szükséges bővítés és a napi feladatok költségei anyagilag ellehetetlenítették az Alapítvány működését. A cégek és magánemberek által felajánlott 1% adó ugyan segítséget ígért, de ahhoz csak abban az esetben jutott volna a menhely, amennyiben felgyülemlett adóságát rendezi. Csupán egyetlen hónapig kellett volna még kitartani, de még e rövidke idő is kilátástalannak tűnt. Pénz nem maradt, a számlaegyenleg nullán állt, valamennyi kutyusra és cicára biztos halál várt. És az idő fogyott…

A több száz elpusztított állat gondolata elborzasztó minden állatbarát számára, a menhely szerető gondozóiról nem is beszélve. Mást azonban nem tehettek, csak a csodában bízhattak.

A bajba jutott menhely híre eljutott hozzánk is. Szinte az utolsó pillanatban szereztünk tudomást a közelgő vészről, de még épp időben ahhoz, hogy megmentsük az Alapítvány szőrmók lakóit. Szokásos éves karácsonyi adományunkat ezért idén előrehoztuk. Jelentős összeggel, 500 000 Forint támogatással siettünk a Miskolci Állatsegítő Alapítvány segítségére. Cégünkön kívül mások is jó szívvel adakoztak, így a szükséges, túlélést jelentő 2 millió forintos összeg gyorsan összegyűlt. A menhely munkatársai fellélegezhettek és az állatok megmenekültek. Örömmel tölt el bennünket, hogy idén is jó helyre került az adományunk, és reménykedünk benne, hogy a gazdátlan állatok mielőbb új otthonra találnak.

A példaértékű összefogás és segítségnyújtás bebizonyította, hogy csodák márpedig vannak!

Kisfalvi Nyina, a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) elnöke és a megmentett lakók

Kisfalvi Nyina, a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) elnöke és a megmentett lakók

Miskolci Állatsegítő Alapítvány oklevele a Sourcing kft.-nek