Keresés űrlap

Egykulcsos megoldások egy kézből
Több ezer elektronikus aukció, árlejtés tapasztalata
Szakértőink évtizedes beszerzési tapasztalatai
Sourcing siker garancia
Benchmarking, avagy az információ hatalma
Élmény alapú közbeszerzés
Több mint 3000 ügyfél
Éves szinten 1500 beszerzési projekt
Csoportos energia beszerzések
Mérhető és kézzelfogható megtakarítások
Többszörös befektetett arányos megtérülések (ROI)

Referenciáink

Eredményeink

Beszerzési érték: 490 Mrd Ft
Projektek száma: 9075 db
Ügyfelek száma: >4500
Villamos energia: 11350 GWh
Földgáz energia: 2340 Mio m3
Elért meg- takarítás: 47 Mrd Ft

Adatkezelési tájékoztató

Jelenlegi hely

Sourcing - Társadalmi felelősségvállalás

A társadalmi felelősségvállalás a Sourcing Hungary Kft. számára mindig is fontos volt, így cégünk a korábbi hagyományokat követve a tavalyi évben is kiemelt figyelmet fordított ezen szerepvállalására. A tavalyi évben az évzáróra biztosított költségkeretet cégünk a NOÉ Állatotthon Alapítványnak utalta át, így nyújtva segítséget a beteg és otthontalan állatoknak.

Kollégáink nemrég látogatást tettek az alapítvány telephelyén, ahol személyesen is találkozhattak a gyógykezelés, rehabilitáció alatt álló állatokkal, illetve információkat kaptak az otthon működéséről. Az Állatotthon 1992 óta segít a bajba jutott, megkínzott, balesetet szenvedett állatokon, Jelenleg közel ezer kutya, cica, malac, kecske, juh, emu, strucc, nyuszi, tengerimalac, csirke, kacsa, liba, páva, vaddisznó, mosómedve, ormányosmedve, borz, ló, póni, szamár, láma, díszmadár, galamb, varjú, egerészölyv, teknős, és szarvasmarha átmeneti, vagy - sok esetben - végleges otthona.

Linda a galléros páviánAz elmúlt egy év legnagyobb projektje a NOÉ Állatotthon történetében – aminek megvalósításához az adományozott összeg révén a Sourcing Hungary Kft. is hozzájárult - LINDA a galléros pávián hölgy beköltöztetése volt, hiszen LINDA számára egy új kifutót kellett tervezni és megépíteni, amely igen nagy költséget jelentett az Állatotthon számára. Az Állatotthon továbbá tájékoztatott minket, hogy az adományozott összegből jutott még az új megépült cicakifutó megvalósítására, valamint az otthonban élő állatok orvosi gyógykezelésére is.

Örülünk, hogy segíthettünk!